Odaberite jezik
|
Hrvatski
+385 91 1111 886
FORTIS DENTAL d.o.o.
Pavla Lončara 1/D
10290 Zaprešić

Invisalign Prozirni Aparatići za Zube

Revolucionarno rješenje za ispravljanje zagriza i poravnanje zubi. Zakažite pregled i stručne konzultacije u Fortis Dental ordinaciji dentalne medicine.

Preporuči nas prijateljima

TOP 3 PREDNOSTI INVISALIGN ALIGNERA

Udobnost, Nenametljivost i Mobilnost

Invisalign je nenametljiva i bezbolna metoda ispravljanja zubi. Prozirne folije ili udlage (eng. aligners) precizno su izrađene prema 3-D snimkama i savršeno prianjaju na Vaše zube.

Folije su mobilne i predviđeno je njihovo skidanje tijekom jela i pranja zubi. U svakodnevnom životu, Invisalign aparatić je gotovo neprimjetan i estetski učinkovitiji od klasičnog rješenja s metalnim bravicama.

Predvidljivost Rezultata Tretmana

Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji na kojoj se zasniva Invisalign tretman, očekivani rezultat pomicanja zubi i projekciju Vašeg budućeg osmijeha moguće je saznati još tijekom početnih konzultacija!

Također, s obzirom na računalnu preciznost prilikom planiranja Invisalign tretmana, ova metoda iziskuje manji broj odlazaka stomatologu, nego što je slučaj s klasičnim ortodontskim aparatom.

Ne Oštećuje Zubno Meso i Sluznicu

Prozirne folije ne sadrže metalne dijelove i žice, poput standardnih aparatića za zube, te stoga ne mogu oštetiti sluznicu ili desni. Upravo iz tog razloga, aligneri se preporučuju sportašima, jer uklanjaju rizik od ozljeda sluznice i oštećenja aparatića u slučaju udarca.

Invisalign aparatić je vrlo jednostavan za samostalno održavanje i upotrebu, te omogućuje lakše održavanje oralne higijene tijekom trajanja tretmana.

Upoznajte iTero Skener

INTRAORALNI 3-D SKENER

Zaboravite na tradicionalnu metodu uzimanja otiska sa žlicom. Skener iTero omogućuje brzo i precizno snimanje usne šupljine, te izvoz podataka za CAD/CAM izradu zubnih krunica, ljuskica i mostova.

VIDEO SIMULACIJA INVISALIGN TERAPIJE

iTero skener omogućuje i maksimalno precizno planiranje ortodontske terapije. Zahvaljujući naprednom softwareu, iTero može predvidjeti cijeli proces Invisalign terapije, te simulirati sve pokrete zubi do konačnog rezultata.

IDEALNI KANDIDATI ZA INVISALIGN TRETMAN

*Izvor informacija: Align Technology

REZULTATI TRETMANA

Više primjera pronađite u globalnoj galeriji.
POČETNO STANJE
NAKON TRETMANA
POČETNO STANJE
NAKON TRETMANA
POČETNO STANJE
NAKON TRETMANA
POČETNO STANJE
NAKON TRETMANA

CIJENE INVISALIGN PAKETA

📌 DAN OTVORENIH VRATA - 09.06. (ČETVRTAK)
Rezervirajte BESPLATAN i neobvezujući pregled i konzultacije za Invisalign tretman. Pregled uključuje i VIDEO SIMULACIJU svih pokreta zubi do konačnog stanja - zdravog i lijepog osmijeha!
 • Express

  14 udlaga(po 7 udlaga za svaku čeljust)
  €1.600
  12.055,20 HRK
 • Lite

  28 udlaga(po 14 udlaga za svaku čeljust)
  €2.900
  21.850,05 HRK
 • Comprehensive

  Neograničen broj udlaga!
  €3.550
  26.747,48 HRK
SVAKI INVISALIGN PAKET UKLJUČUJE:
Plan terapije
Redovite preglede
Završni retainer

Zakažite Termin

PREGLED UKLJUČUJE I STRUČNE KONZULTACIJE
091 1111 889
ili pošaljite poruku
ili ispunite formu
Kontakt - Invisalign

Želite saznati više o našim ostalim uslugama?